Atletico Madrid Szabadidőruha 2020/21 (kheki)

Atletico Madrid Szabadidőruha 2020/21 (kheki)

Új termék

Atletico Madrid Szabadidőruha 2020/21 (kheki)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, Intenzív igénybevétel esetén is megteremti a kényelmes viseletet, köszönettel izzadság elvezető funkciójának, amelyet a hő és verejtékelvezető szövete tesz lehetővé.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

37 990 Ft‎

Sokan várták már, hogy elkezdődjön az Atletico Madrid számára is a 2020/21-es Bajnokok Ligája szezonja. A csapat a tavalyi győztes Bayern Münchennel, a Salzburggal és a Lokomotiv Moszkvával került egy csoportba, ahonnan nem lesz egyszerű továbblépni. Ha te is a madridi gárdának drukkolsz és szeretnél magadnak egy olyan ruhadarabot, amelyben maguk a labdarúgók, köztük Jan Oblak, Luis Suarez, vagy éppen Marcos Llorente utaznak a mérkőzésekre, vagy tartanak meg egy – egy sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, barna színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttest. Ez nem csak a közös meccsnézések és a szurkolói összejövetelek elengedhetetlen kelléke, de az otthoni pihenés és az aktív kirándulás, valamint a kinti és benti edzések elengedhetetlen kiegészítője. Ebben büszkén képviselheted kedvenc alakulatod címerét. Lepd meg vele ismerőseidet vagy családtagjaidat születésnapjukon vagy akár karácsonykor. Siess, rendeld meg még ma és tekintsd meg ebben az egyesület mérkőzéseit. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb őszi napokon is bátran ajánljuk, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyedén.

 

A termék főbb jellemzői:

- Atletico Madrid 2020/21-es szabadidőruha, kheki színben
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- A derék része zsinórral könnyedén méretre állítható
- Hímzett Nike logó
- Alsón-felsőn is két-két zseb,az alsó résznél a bokánál cipzáras záródás
- Varrott klub címer 

Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Az utcai viseletre és sportolásra kifejlesztett Atletico Madrid szabadidőruha a klub címerével és a Nike emblémával tökéletes megjelenést biztosít.Az Argentin siker edző Diego Simeone lelkesedése, elhivatottsága és alázata meghozta a régóta várt sikereket a matracosok háza táján,kisugárzása a még a semleges szurkolót is magával ragadja.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában