Árcsökkenés
Atletico Madrid Póló 2019/20 (piros)

Atletico Madrid Póló 2019/20 (piros)

Új termék

Atletico Madrid félgalléros póló 2019-20-as (piros)

Anyag:

95% pamut- 5%-Elasztán,melynek gyártási technológiája és kevert anyaga biztosítja a kényelmet viselőjének, szellőzést tökéletes melegebb napokon is.

Kiváló mlinőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

14 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Amennyiben kedvenc alakulatod az Atletico Madrid és úgy gondolod nem ártana felújítani ruhatárad egy olyan termékkel amely nem csak kiváló minőségű, de kedvelt csapatod címerét is viselheted a mindennapokban, ezzel kifejezve a gárda iránti elkötelezettséged és szereteted, akkor rendeld meg most a 2019/20-as idény, eredeti, hivatalos , píros színű Atletico Madrid klub logóval és Nike márkajellel ellátott pólónkat. Kiváló választás lehet szurkolói összejövetelek és közös meccsnézések alkalmával egyaránt. Tovább növelve a termék különlegességét, ezt a pólót nem csak Te, de olyan nagyszerű focisták is magukra fogják ölteni meccsek előtti sajtotájékozatokon mint például: Diego Costa, Marcos Llorente, Álvaro Morata, Hector Herrera, Thomas Lemar, Koke, Thomas Partey , Vitolo vagy éppen az újonnan szerződtetett Joao Felix. Az egyesület rendszeresen előkelő helyen végez a bajnokságban, az előző idényben is másodikként zártak a Barcelona mögött, ezáltal a következő szezonban is próbára tehetik magukat a Bajnokok Ligájában, úgyhogy szerezd be most ezen terméket, hogy ebben izgulhasd végig  a közeledő rangadókat!

A termék főbb jellemzői:


-Atletico Madrid 2019-20-as póló, piros színben
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Apró gallér ,gombos záródás
-Hímzett Nike logó
-Varrott klub címer

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a spanyolokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában