Árcsökkenés
Atletico Madrid Pulóver 2017/18 (Piros)

Atletico Madrid Pulóver 2017/18 (Piros)

Új termék

Atletico-Madrid 2017-18-as piros kapucnis pulóver

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

19 990 Ft‎

21 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Ha te is az Atletico Madrid csapatának elkötelezett szurkolója vagy, akkor a piros, nike, csapat logóval ellátott, belebújós kapucnis pulóver a neked való választás! Ha szeretnéd megmutatni, hogy melyik együttesnek szurkolsz, akkor ez lehet a tökéletes választás. Kényelmes, meleg, ami elengedhetetlen a hidegebb téli, tavaszi vagy őszi hónapok alkalmával. Remek egy meccsnézéshez is, de munkába vagy iskolába is jó. Kiváló ajándék születésnapra, névnapra és Karácsonyra egyaránt.

A termék főbb jellemzői:

-Atletico Madrid kapucnis
-Hivatalos,2017-18-as eredeti Nike termék
-Vasalt klub logó

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

A termék a 2017-18-as Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Erős, viharos szélben a kapucni rész összehúzható, ezáltal melegen tartja az izzadt fejbőrt és kiválóan véd az eső elől.

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában