Árcsökkenés
Borussia Dortmund Széldzseki 2019/20

Borussia Dortmund Széldzseki 2019/20

Új termék

Borussia Dortmund Széldzseki 2019/20

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít A termék kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan, enyhén vízlepergető.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Puma

21 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

Ha te vagy Magyarország legnagyobb Borussia Dortmund szurkolója és szeretnél magadnak egy olyan kabátot, amelyet maguk a labdarúgók is előszeretettel használnak az utazásokon és a sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, puma és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis széljackiet. Ez elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is, de az ősz kihagyhatatlan terméke. Anyagának köszönhetően rendkívül jól szigetel, így a hidegebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyen, illetve vízlepergető képessége miatt az eső sem érhet váratlanul bennünket. Nem véletlenül viseli ezt Marco Reus, Mario Götze, vagy éppen Axel Witsel sem. Talán a csapat teljesítménye is arra ösztönzi a szurkolókat, hogy álljanak ki a gárda mellett, hiszen mindössze három pont a lemaradása az alakulatnak a német labdarúgó bajnokságot vezető Mönchengladbach mögött. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok végig ebben az összes találkozót. Siess, ne maradj le róla. 

A termék főbb jellemzői:

- 2019/20-es Puma széldzseki

- DryCell technológiával készült 100% polyester

- Eredeti Puma termék, enyhén vízlepergető

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- Sárga színű

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

Amennyiben te is fanatikus szurkolója vagy a német bajnokságban szereplő Borussia Dortmund együttesének, akkor a figyelmedbe ajánljuk az alakulat hivatalos, fekete, puma, klub logóval ellátott, széldzsekijét, amely tökéletes választás lehet a szeles – esős őszi hétköznapokra. Anyagának és kialakításának köszönhetően tökéletesen zárt, ezért a viharos szelekben sem fázunk, illetve egy kiadósabb zápor alatt sem ázunk el benne, hiszen enyhén vízlepergető is.Erős, viharos szélben a kapucni rész összehúzható, ezáltal melegen tartja az izzadt fejbőrt és kiválóan véd az eső elől. A szurkolók körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a németeket.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában