Árcsökkenés
Lazio mez 2019/20 (Kupa)

Lazio mez 2019/20 (Kupa)

Új termék

Lazio mez 2019/20-as Kupa széria

Anyaga: 

88%-Polyester 12%-elasztán. Kevert anyagának hála, szövetei biztosítják a hő és verejték elvezetését, ezért hőáramlása tökéletes, intenzív sportolás esetén egyaránt. A jobb szellőzés érdekében a Mperformance anyagot is felhasználták elősegítve a kifogástalan kényelemet.

Kiváló minőségű eredeti Macron termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Macron

21 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

A lazio együttese rendkívül jól teljesített a 2018/19-es olasz kupa sorozatban, ugyanis a fővárosi alakulat 2-0-ra győzte le a döntőben az atalanta csapatát, amivel elhódította a trófeát és biztosította helyét az Európa Liga csoportkörében. Ha te is örülsz ennek a sikernek és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben végig izgulhatod majd a következő idény összes találkozóját, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék, macron és klub logóval ellátott kupa mezét. Ebbe olyan futballisták lépnek majd pályára, mint Sergej-Milinkovic Savic, Joaquin Correa, Ciro Immobile, Wallace, Jordan Lukaku, Jony Rodriguez, Denis Vavro, Pedro Neto, Manuel Lazzari, Bruno Jardao, vagy éppen Felipe Caicedo, így te is a csapattársuknak tekintheted magad. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és drukkoljatok ebben a kedvenceknek. Siess, rendeld meg még ma!


A termék főbb jellemzői:


-Lazio mez 2019-20-as kupa széria
-Kék színben
-A mez enyhe v-nyakú kialakítású
-88% poliészter 12%-elasztán
-Mperformance technológia a megfelelő hőelvezetéssel
-Hivatalos Macron mez
-Varrott klub címer
-Hímzett márkajelzés


A mezen látható az egyesület főszponzora a Sèleco melyet 1965-ban alapítottak.A háztartási cikkeket gyártó vállalat a többszöri csődhelyzetből felállva ismételten vezető szerpet tölt be az Olasz gazdaságban.A mez remek ajándék igazi Lazio szurkolóknak,akik elkötelezettek a club iránt,hiszen farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Lazio 2019/20-as kupa mez mely kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a kékeket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013-2014-idegenbeli mez

Anyaga:

Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan 

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában