Lazio mez 2022/23 (hazai)

Lazio mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Lazio mez 2022/23(Hazai)

Anyaga: 

88%-Polyester 12%-elasztán. Kevert anyagának hála, szövetei biztosítják a hő és verejték elvezetését, ezért hőáramlása tökéletes, intenzív sportolás esetén egyaránt. A jobb szellőzés érdekében a Mperformance anyagot is felhasználták elősegítve a kifogástalan kényelemet.

Kiváló minőségű eredeti Mizuno termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Mizuno

34 990 Ft‎

A 2021 – 2022-es esztendőben a Lazio együttese az ötödik helyen végzett az olasz pontvadászatban, így a 2022 – 2023-as idényben az Európa Ligában indulhat Maurizio Sarri együttese. Az erősítést meg is kezdte már a fővárosi alakulat, akik megszerezték Marcos Antoniot a Shakhtar Donetsktől 7,5 millió euróért, valamint leigazolták Mattia Zaccagnit a Hellas Veronától 7,1 millió euróért cserébe. A sasok szurkolói valószínűleg arra készülnek, hogy kedvenceik felveszik a versenyt az élmezőnnyel, köztük a legnagyobb riválissal, az AS Romával és bejuthatnak a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Ha te is a fővárosi alakulatnak szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyet a labdarúgók is viselnek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, világoskék színű, mizuno logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt. Siess, rendeld meg még most és nézd ebben a szezonnyitó találkozót!

A termék főbb jellemzői:


- Lazio hazai mez 2022-23
- Kék színben
- 88% poliészter 12%-elasztán
- Mperformance technológia a megfelelő hőelvezetéssel
- Hivatalos Mizuno mez
- Varrott klub címer
- Nyomott márkajelzés

A mez remek ajándék igazi Lazio szurkolóknak, akik elkötelezettek a club iránt, hiszen farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Lazio 2022/23-as hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a kékeket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013-2014-idegenbeli mez

Anyaga:

Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan 

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában