Lazio mez 2023/24 (kupa)

Lazio mez 2023/24 (kupa)

Új termék

Lazio mez 2023/24 (kupa)

Anyaga: 

88%-Polyester 12%-elasztán mely kevert anyagának köszönhetően  hő és verejték elvezető szövetekből készült, így hőáramlása tökéletes. A kifogástalan szellőzés érdekében a tervezők, Mperformance anyagot is beépítettek, ezzel is elősegítve a komfort érzetet viselőjének.

Kiváló minőségű eredeti Mizuno termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Mizuno

35 990 Ft‎

Ha te vagy Magyarország legnagyobb Lazio szurkolója és szeretnéd ezt mindenkinek megmutatni, akkor szerezd be kedvenc alakulatod hivatalos termékeit nálunk! Vásárold meg a Lazio hivatalos, fehér színű, mizuno logóval és a csapat hivatalos címerével ellátott kupa mezt, amely anyagának és kialakításának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő és vízelvezető, egy farmernadrággal együtt pedig sportos és fiatalos megjelenést biztosít. Ha még nem döntötted el, hogy mivel leped meg a Lazio rajongó ismerőseidet vagy rokonaidat a születésnapjukon vagy névnapjukon, akkor ezzel a felsővel biztos nagy sikert okozhatsz nekik. A csapat a Bajnokok Ligája E csoportjában jelenleg a második továbbjutó helyen áll az Atletico Madrid mögött, azonban a Celtic és a Feyenoord is borsot törhet a római gárda orra alá. A szurkolók bizakodóak, azonban először a holland csapatot kell legyőzniük idegenben ahhoz, hogy nagy lépést tegyenek a továbbjutás felé.


A termék főbb jellemzői:


-Lazio mez 2023-24 kupa  széria
-Fehér színben
-Kerek nyakú kivitelben
-88% poliészter 12%-elasztán
-Mperformance technológia a megfelelő hőelvezetéssel
-Hivatalos Mizuno mez
-Varrott klub címer és nyomott márkajelzés


Remek ajándék igazi Lazio szurkolóknak, akik elkötelezettek a club iránt, hiszen farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Lazio 2023/24-es kupa mez, mely kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a csapatot.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013-2014-idegenbeli mez

Anyaga:

Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan 

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában