Lazio mez 2017/18 (Hazai)

Lazio mez 2017/18 (Hazai)

Új termék

Lazio mez 2017-18 hazai széria

Anyaga: 

100%-Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így hőáramlása kifogástalan.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű eredeti Macron termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Macron

23 990 Ft‎

Lazio eredeti hazai mez a klasszikus szinekben, mely kényelmes viselet akár utcára akár sportolásra.A Serie A-ban szereplő Lazio együttese igyekszik szurkolói igényeit évről – évre kielégíteni. A csapat kék, hazai mezét már sok fanatikus várta. A klub a Macronnal karöltve a 80-as éveben használ Lazio címerrel gyártotta le a mezt, ezzel is tisztelegve az akkori sikerekre.Ez a gyönyörű mez kihagyhatatlan kelléke a közös meccsnézéseknek, szurkolói találkozónak, de a helyszíne a Stadio Olimpico-ban is közkedvelt öltözet.Remek ajándék lehet azoknak az ismerőseinknek, akik szeretik az olasz alakulatot. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.


A termék főbb jellemzői:


-Lazio mez 2017-18 hazai kék-fehér színben
-A mez kereknyakú, kényelmes viselet
-100% poliészter
-Mperformance technológia a megfelelő hőelvezetéssel
-Hivatalos Macron mez
-Varrott klub címer
-Hímzett márkajelzés


Remek ajándék igazi Lazio szurkolóknak,akik elkötelezettek a club iránt.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Lazio 2017/18-a hazai mez mely kitünő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a kékeket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013-2014-idegenbeli mez

Anyaga:

Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan 

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában