Árcsökkenés
Lazio mez 2020/21 (Hazai)

Lazio mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Lazio mez 2020/21 hazai széria

Anyaga: 

100%-Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal  hőáramlása tökéletes szélsőséges időjárás közepette is.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy megteremtse a kifogástalan kényelemet viselőjének erőteljes igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű eredeti Macron termék.

Szállítási határidő:48 óra

Macron

19 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

A Lazio együttese a 2019/20-as Serie A esztendőben kimagasló teljesítményt nyújtott magához képest, hiszen nem csak Cio Immobile lett a szezon gólkirálya, a gárda öt esztendő után ismét bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A vezetők szeretnék megszilárdítani az együttesét ahhoz, hogy ütőképesek legyen minden fronton, ám eddig leginkább csak kiszemeltjeik vannak az átigazolási piacon, mint például Borja Mayoral, a Real Madrid nélkülözött támadója, aki nagy valószínűséggel Olaszországba helyezi át székhelyét. Ha te is Róma második számú csapatának szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan egyedi mezt, mint a gárda hivatalos, sötétkék, macron és klub logóval ellátott kupa meze, akkor rendeld meg még ma! Ebben lép majd pályára a Bajnokok Ligájában Bastos, Sergej-Milinkovic Savic, vagy éppen Manuel Lazzari. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkold végig velük a csapat összes találkozóját. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít a hétköznapokban is, így nem csak az edzésekre ajánljukMutasd meg mindenkinek, hogy Olaszország melyik együttesének szurkolsz. Válaszd a lazio együttesének hivatalos, világoskék, csíkos, macron és klub logóval ellátott hazai mezét és izguld végig ebben az alakulat összes találkozóját. 

A termék főbb jellemzői:

-Lazio mez 2020/21-es hazai kék színben
- kényelmes viselet
-100% poliészter
-Mperformance technológia a megfelelő hőelvezetéssel
-Hivatalos Macron mez
-Varrott klub címer
-Hímzett márkajelzés


Remek ajándék Lazio szurkolóknak, akik elkötelezettek a club iránt.
Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Lazio 2019/20-as hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a kékeket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013-2014-idegenbeli mez

Anyaga:

Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan 

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában