Lazio mez 2017/18 (Vendég)

Lazio mez 2017/18 (Vendég)

Új termék

Lazio mez 2017-18 -Vendég széria

Anyaga: 

88%-Polyester 12%-elasztán mely kevert anyagának köszönhetően  hő és verejték elvezető szövetekből készült, így hőáramlása kifogástalan.A jobb szellőzés érdekében a tervezők  a Mperformance anyagot is felhasználták ezzel is elősegítve tökéletes kényelemet viselőjének.

Kiváló minőségű eredeti Macron termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Macron

23 990 Ft‎

A Lazio csapata mindig különleges mezekkel készül a párharcokra az olasz bajnokságban. Ilyen a csapat által piacra dobott, kék-fehér csíkos, Macron, klub logóval ellátott vendég meze is, ami, elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek, baráti összejöveteleknek. Roma szurkolóktól elnézést kérve, de ismerve az idei év felhozatalt, bátran mondhatjuk, hogy ez a Lazio mez mindenképpen az idei év slágere lesz, hiszen csíkos mintája és a 2000-es években használt mez hasonlósága miatt sok szurkolót vásárlásra inspirál a következő hónapokban.Anyagának köszönhetően a nyári melegben is bátran hordhatjuk, ugyanis jó légáteresztő képességgel bír. Ha szeretnénk ismerősünket meglepni születésnapjára vagy névnapjára, akkor ez tökéletes választás lehet Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.


A termék főbb jellemzői:


-Lazio mez 2017-18 vendég széria
-Kék-fehér színben ,csíkos mintával
-A mez galléros kialakítású középen enyhe v-nyakú végződéssel
-88% poliészter 12%-elasztán
-Mperformance technológia a megfelelő hőelvezetéssel
-Hivatalos Macron mez
-Varrott klub címer
-Hímzett márkajelzés


Remek ajándék igazi Lazio szurkolóknak,akik elkötelezettek a club iránt,hiszen farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít..Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Lazio 2017/18-a vendég mez mely kitünő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a kékeket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013-2014-idegenbeli mez

Anyaga:

Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan 

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában