Árcsökkenés
Lazio mez 2019/20 (Hazai)

Lazio mez 2019/20 (Hazai)

Új termék

Lazio mez 2019/20 hazai széria

Anyaga: 

100%-Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal  hőáramlása tökéletes. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy megteremtse a kifogástalan kényelemet viselőjének erőteljes igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű eredeti Macron termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Macron

19 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy Olaszország melyik együttesének szurkolsz. Válaszd a lazio együttesének hivatalos, világoskék, csíkos, macron és klub logóval ellátott hazai mezét és izguld végig ebben az alakulat összes találkozóját. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Ha szeretnéd magad a játékosok, köztük köztük Sergej-Milinkovic Savic, Joaquin Correa, Ciro Immobile, Wallace, Jordan Lukaku, Jony Rodriguez, Denis Vavro, Pedro Neto, Manuel Lazzari, Bruno Jardao, vagy éppen Felipe Caicedo bőrébe érezni, akkor ebben könnyedén megteheted, ugyanis ők is ezt viselik majd a találkozókon. Anyagának köszönhetően tökéletes kiegészítője lehet az edzéseknek és az egyéb sportolásnak is. Jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyen. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljátok végig ebben a csapat összes Európa Liga mérkőzését, ahová az olasz kupa megnyerésével kvalifikálta magát Róma második számú alakulata. Siess, rendeld meg még ma.

A termék főbb jellemzői:

-Lazio mez 2019/20-as hazai kék színben
- kényelmes viselet
-100% poliészter
-Elöl a klasszikus sas látható
-Mperformance technológia a megfelelő hőelvezetéssel
-Hivatalos Macron mez
-Varrott klub címer
-Hímzett márkajelzés


Remek ajándék igazi Lazio szurkolóknak,akik elkötelezettek a club iránt.A mez igazi kuriózum, hiszen mell részenél látható a Lazio klasszikusnak mondható szimbóluma a sas,melynek szárnyai 'átfutnak' a mez oldalára és a kar részre.
Az eredeti Lazio sas design védjegy alatt állt, az SS Lazio korábbi elnöke Gian Chiaron Casoni, és családja tulajdonában volt ,míg 2015 szeptemberben a klub bejelentette, hogy megállapodásra jutott az örökösökkel és használhatják a híres jelképet immáron a hivatalos mezen is.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Lazio 2019/20-as hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a kékeket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013-2014-idegenbeli mez

Anyaga:

Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan 

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában