Lazio mez 2021/22 (Hazai)

Lazio mez 2021/22 (Hazai)

Új termék

Lazio mez 2021/22 (Hazai)

Anyaga: 

88%-Polyester 12%-elasztán. Kevert anyagának hála, szövetei biztosítják a hő és verejték elvezetését, ezért hőáramlása tökéletes, intenzív sportolás esetén egyaránt. A jobb szellőzés érdekében a Mperformance anyagot is felhasználták elősegítve a kifogástalan kényelemet.

Kiváló minőségű eredeti Macron termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Macron

27 990 Ft‎

Nem kezdte rosszul a 2021 – 2022-es Serie A idényét a Lazio gárdája, ugyanis legyőzte az hazai pályán az Inter és az AS Roma együttesét is. Jelenleg az ötödik helyen állnak a bajnokságban, és az Európa Ligában pedig jelenleg a csoport második helyén, ám még meg lehet a csoportgyőzelem is. Nagy érvágás azonban a csapatnak, hogy kidőlt a házi gólkirály, Ciro Immobile, aki nem csak az olasz válogatott meccseit volt kénytelen kihagyni, de nem számíthatnak rá a Juventus elleni rangadó alkalmával sem. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, macron emblémával és klub címerrel ellátott kupa mezt. Nagyszerű választás lehet ez ismerőseink és barátaink számára születésnapjukon vagy akár névnapjukon is, de örömet szerezhetünk vele karácsonykor is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:


- Lazio hazai mez 2021-22
- Kék színben
- 88% poliészter 12%-elasztán
- Mperformance technológia a megfelelő hőelvezetéssel
- Hivatalos Macron mez
- Varrott klub címer
- Nyomott márkajelzés

A mez remek ajándék igazi Lazio szurkolóknak, akik elkötelezettek a club iránt, hiszen farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Lazio 2021/22-es hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a kékeket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013/14 Vendég mez

Lazio 2013-2014-idegenbeli mez

Anyaga:

Polyester mely kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan 

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában