Manchester City sportszár 2020/21 (hazai)

Manchester City sportszár 2020/21 (hazai)

Új termék

Manchester City 2020-21-es sportszár (hazai)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült, mely biztosítja a megfelelő szellőzést és az optimális kényelmet a lábnak. Talprésznél csúszásgátló kivitelezés.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

7 990 Ft‎

Ha már mindened meg van a 2020/21-es esztendőhöz, megvásároltad a hazai mezt és a shortot is, akkor nem hiányozhat a kiegészítők közül a hivatalos, világoskék, City felirattal ellátott sportszár pláne akkor, ha te vagy Magyarország legnagyobb Manchester City fanatikusa. A csapat kifejezetten rosszul kezdte az új idényt, hiszen a lejátszott három mérkőzésben mindössze egyet nyert meg, egyszer kikapott és egyszer döntetlent játszott. Ez talán nem is akkora probléma, hiszen több nagyobb meglepetés is született az első néhány fordulóban a Premier Leaguéban, így a rajongók még bízhatnak a feltámadásban és abban, hogy újra a bajnoki címért küzdhetnek a kedvencek. Ha te is a Citynek drukkolsz, akkor a te relikviáid közül sem hiányozhat ez a sportszár. A mezzel és a shorttal felvéve tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Remek ajándék lehet ismerőseinknek vagy barátainknak születésnapjukon vagy névnapjukon. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb hőségben sem izzad bele olyan könnyen a lábunk. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- anyaga: Dri-Fit technológiával készült

- kiváló minőségű

- eredeti Puma termék

- világoskék színben

- szőtt csapatjelzéssel

 

Ha megtetszett rendeld meg barátaidnak. Tökéletes szettet alkot a hazai mezzel és shorttal. Minél előbb megrendeled, annál hamarabb kézhez kaphatod.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013-2014-es hazai  gyerek mez szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában