Manchester City mez 2023/24 (vendég)

Manchester City mez 2023/24 (vendég)

Új termék

Manchester City mez 2023/24 (vendég)

Anyaga:

Technológiájának hála szellőzése kifogástalan, célja a felesleges nedvesség eltávolítása, ami által bőrünk hűvös és száraz marad. A szellőzést Dri-Cell szövetek segítik elő, a különleges levegő áramlás pedig a szárazság érdekében lett kifejlesztve.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

35 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Manchester City fanatikusa! Vásárold meg nálunk a csapat hivatalos, fehér színű, puma logóval és a Manchester City címerével ellátott idegenbeli mezt, amely anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, feldobhatod vele a szürke hétköznapokat. Jó légáteresztő, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén. A csapat az előző szezon végén megnyerte a Bajnokok Ligáját és a Premier Leaguét is, így magasak az elvárásai a szurkolóknak a 2023 – 2024-es esztendőre is. Jelenleg továbbjutásra állnak a G csoportban, a bajnokságban pedig a második helyen tanyáznak a Tottenham mögött. Az idény azonban hosszú, így bármi megtörténhet. Ha szeretnéd meglepni Manchester City rajongó ismerőseidet születésnapjukon vagy akár karácsonykor, akkor ezzel a felsővel garantáltan örömet szerezhetsz nekik. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester City mez 2023/24-es vendég mez
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Hímzett Puma logó
- Fehér színben
- V-nyakú galléros kialakítás, kényelmes viselet
- Varrott klub címer, nyomtatott Etihad Airways szponzor logó

Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester City szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Minden rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis ezzel a mezzel büszkén mehet el megtekinteni kedvenc csapatának mérkőzéseit. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013-2014-es hazai  gyerek mez szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában