Manchester City mez 2019/20 (hazai)

Manchester City mez 2019/20 (hazai)

Új termék

Manchester City mez 2019/2020 (hazai)

Anyaga:

Technológiájának hála szellőzése tökéletes, célja a felesleges nedvesség eltávolítása, ami által bőrünk hűvös és száraz marad. A szellőzést Dri-Cell szövetek segítik elő, a kifogástalan levegő áramlás pedig a szárazság érdekében lett kifejlesztve.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

23 990 Ft‎

A Manchester City minden kétséget kizáróan az egyik legerősebb klub ma a világon, ezt jól bizonyítja az is, hogy az előző szezon Premier League győztesei lettek. Ennek ellenére a szurkolók már türelmetlenül várják a csapat BL- sikereit is, ezért Pep Guardiola, a gárda vezetőedzője mindent megtesz azért, hogy csapatából a maximumot hozza ki, ezért az átigazolási időszakban újabb játékosokkal erősítette meg – a már így is rendkívűl erős – keretét. Amennyiben te is az angol egyesületet támogatod, akkor figyelmedbe ajánljuk a 2019/20-as idény, eredeti, hivatalos, Manchester City klublogóval és Puma márkajellel ellátott hazai mezünket, amely nem csak minősége miatt egyedülálló, hanem azért is, mert a csapat tagjai is hordani fogják a jövőben, valahányszor a gárda hazai pályán, az Etihad-on csap össze ellenfelével. Ez a darab kihagyhatatlan kelléke lehet minden fanatikus szurkoló ruhatárjának, hiszen új a sportszergyártó,ezért siess, rendeld meg minnél hamarabb, nehogy lemaradj kínálatunkról!

A termék főbb jellemzői:

-Manchester City mez 2019/20-as hazai széria
-Hivatalos, eredeti Puma termék
-Hímzett fekete Puma logó,és Etihad Airways a klub szponzora
-kék színben
-Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet
-Varrott klub címer, nyomtatott szponzor logó

A Manchester City együttese nyerte meg a 2018/19-es Premier League idényt, ám a Bajnokok Ligájában nem úgy szerepeltek, ahogyan azt sokan elvárták a csapattól.A klub vezetői a befektetett horribilis összegekért cserébe elvárja a csapattól a kiegyensúlyozott szereplést de leginkább a rég áhított Bajnokok ligája győzelmet.Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Mancheter City szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Minden rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis ezzel a mezzel büszkén mehet el megtekinteni kedvenc csapatának mérkőzéseit.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013-2014-es hazai  gyerek mez szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában