Manchester City mez 2021/22 (vendég)

Manchester City mez 2021/22 (vendég)

Új termék

Manchester City mez 2021/22 (Vendég)

Anyaga:

Technológiájának hála szellőzése tökéletes, melynek célja a felesleges nedvesség eltávolítása, ezáltal bőrünk hűvös és száraz marad. A szellőzést Dri-CELL szövetek segítik, az ideális levegő áramlás pedig a szárazság érdekében lett kifejlesztve.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

26 990 Ft‎

Nagy meglepetésre vereséggel kezdte a 2021–2022-es Premier League szezonját a Manchester City gárdája. A csapat a Tottenham vendégeként szenvedett 1-0-s vereséget, ám Pep Guardiola alakulatának nincs oka az aggodalomra, hiszen messze van még a szezon vége. Az igazolásoknak még időre van szüksége a beilleszkedéshez. Jack Grealish rekordot jelentő, 117,5 millió €-ért érkezett Manchesterbe, ugyanis eddig soha egyetlen angol labdarúgóért nem fizettek ennyit. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, puma és klub logóval ellátott vendég mezt. Anyagának köszönhetően nem csak a kültéri meccsekre tökéletes, de beltéren is bátran viselhetjük, ugyanis jó légáteresztő, így nem izzadunk bele olyan könnyedén. Nagyszerű ajándék lehet ismerőseinknek vagy barátainknak születésnapjára, vagy akár névnapjára is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester City mez 2021/22-es vendég széria
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Hímzett kék Puma logó,és Etihad Airways a klub szponzora
- Fehér szín
- V-nyakú kialakítás, kényelmes viselet
- Varrott klub címer, nyomtatott szponzor logó

Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Mancheter City szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,  ezzel is támogatva az egyesületet.  Minden rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis ezzel a mezzel büszkén mehet el megtekinteni kedvenc csapatának mérkőzéseit. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013-2014-es hazai  gyerek mez szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában