Manchester City mez 2018/19 (vendég)

Manchester City mez 2018/19 (vendég)

Új termék

Manchester City mez 2018/2019 (Hazai)

Anyaga:

Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, célja a felesleges nedvesség elszívása a bőrtől, így hűvös és száraz marad.A szellőzést Dri-FIT szövetek segítik elő az optimális levegő áramlást pedig a szárazság érdekében lett kifejlesztve.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

Ha te is a Manchester City együttesének vagy a fanatikus szurkolója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, kék színű és csíkokkal ellátott, nike és klub logóval gyártott vendég mezét. Képzeld el te is, hogy Sergio Aguero, Rijad Mahrez, Benjamin Mendy, Kevin De Bruyne, Leroy Sané, Gabriel Jesus, Raheem Sterling, David Silva, Fernandinho, Phil Foden, Bernardo Silva vagy éppen Vincent Kompany csapattársa vagy, akik szintén ezt a felsőt veszik majd fel a csapat idegenbeli mérkőzésein. Végezd ebben az edzéseket, vagy tekintsd meg ebben kedvenceid találkozóit. Igény esetén rendelhető a mezhez tartozó short és sportszár is.Szurkold ki ebben az újabb bajnoki címet. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon.Ez a különleges mez nem hiányozhat egyetlen fanatikus szurkolói ruhatárából sem hiszen elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Siess, rendeld meg még ma és tekintsd meg ebben a csapat hátralévő mérkőzéseit


A termék főbb jellemzői:

-Manchester City mez 2018-19-es vendég széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Sötétkék alapszín csíkos kombinációval
-Hímzett kék Nike logó,és Etihad Airways a klub szponzora
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet
-Varrott klub címer,nyomtatott szponzor logó

A Manchester City együttese nagyon simán nyerte meg a 2017/18-as Premier League idényt, ám a Bajnokok Ligájában nem úgy szerepeltek, ahogyan azt sokan elvárták a csapattól.A klub vezetői a befektetett horribilis összegekért cserébe elvárja a csapattól a kiegyensúlyozott szereplést de leginkább a rég áhított Bajnokok ligája győzelmet.Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Mancheter City szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Minden rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis ezzel a mezzel büszkén mehet el megtekinteni kedvenc csapatának mérkőzéseit.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013-2014-es hazai  gyerek mez szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában