Manchester City mez 2023/24 (hazai)

Manchester City mez 2023/24 (hazai)

Új termék

Manchester City mez 2023/24 (hazai)

Anyaga:

Technológiájának hála szellőzése kifogástalan, célja a felesleges nedvesség eltávolítása, ami által bőrünk hűvös és száraz marad. A szellőzést Dri-Cell szövetek segítik elő, a különleges levegő áramlás pedig a szárazság érdekében lett kifejlesztve.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

35 990 Ft‎

Drámai hajrában nyerte meg a Manchester City sorozatban harmadjára az angol labdarúgó bajnokságot, a Premier Leaguét, ugyanis az Arsenal botladozásának köszönhetően a Haaland vezette gárda emelhette magasba a trófeát. A Manchester City azonban nem csak Angliában, de Európában is a csúcsra ért, hiszen a Bajnokok Ligája döntőjében egy kevésbé izgalmas, ám annál szorosabb összecsapáson 1-0-ra legyőzte az olasz Inter együttesét és nyerte meg a trófeát. Nem akármilyen első szezon ez a norvég támadónak. Ha te is a Manchester City elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben végig izgulhatod a következő esztendő összes mérkőzését, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, világoskék színű, puma logóval, klub címerrel és az Etihad Airways főszponzor felirattal ellátott hazai mezt. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat is és izguld végig velük a mérkőzéseket. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester City mez 2023/24-es hazai mez
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Hímzett fehér Puma logó
- Világoskék színben
- V-nyakú kialakítás, kényelmes viselet
- Varrott klub címer, nyomtatott Etihad Airways szponzor logó

Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester City szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Minden rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis ezzel a mezzel büszkén mehet el megtekinteni kedvenc csapatának mérkőzéseit. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013-2014-es hazai  gyerek mez szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában