Manchester City mez 2020/21 (hazai)

Manchester City mez 2020/21 (hazai)

Új termék

Manchester City mez 2020/21 (hazai)

Anyaga:

Technológiájának hála szellőzése kifogástalan, célja a felesleges nedvesség eltávolítása, ami által bőrünk hűvös és száraz marad. A szellőzést Dri-Cell szövetek segítik elő, a különleges levegő áramlás pedig a szárazság érdekében lett kifejlesztve.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

25 990 Ft‎

Az angol bajnokság már véget ért a koronavírus járvány után, a Manchester City együttese a második helyen zárta a Premier Leaguet a liverpool mögött. A szurkolók talán kevésbé csalódottak, hiszen egy évvel ezelőtt bajnoki címet ünnepelhettek, azonban a sok botlás miatt idén nem sikerült. A következő esztendőnek pozitívan állhatnak neki az angolok, és a hírek szerint szeretnék megerősíteni a csapatot. Felmerült az inter játékosának, Lautaro Martineznek a neve, aki valószínűleg szívesen csatlakoznak a szigetországi klubhoz, azonban tárgyalásokról egyelőre még nem esett szó. Ha te is a gárda rajongója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a labdarúgók is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék, puma és klub logóval ellátott hazai mezt, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Megjelenésének köszönhetően egy rendkívül modern stílust képvisel, így nem csak a grundon, de edzésen vagy akár tesiórán is bátran felvehetjük. Siess, rendeld meg még ma, nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

-Manchester City mez 2020/21-es hazai széria
-Hivatalos, eredeti Puma termék
-Hímzett fekete Puma logó,és Etihad Airways a klub szponzora
-kék színben
-Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet
-Varrott klub címer, nyomtatott szponzor logó

A klub vezetői a befektetett horribilis összegekért cserébe elvárja a csapattól a kiegyensúlyozott szereplést de leginkább a rég áhított Bajnokok ligája győzelmet.Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester City szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Minden rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis ezzel a mezzel büszkén mehet el megtekinteni kedvenc csapatának mérkőzéseit.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013-2014-es hazai  gyerek mez szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában