Manchester City mez 2022/23 (hazai)

Manchester City mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Manchester City mez 2022/23 (hazai)

Anyaga:

Technológiájának hála szellőzése kifogástalan, célja a felesleges nedvesség eltávolítása, ami által bőrünk hűvös és száraz marad. A szellőzést Dri-Cell szövetek segítik elő, a különleges levegő áramlás pedig a szárazság érdekében lett kifejlesztve.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

32 990 Ft‎

Nem járt messze attól a Manchester City együttese, hogy Bajnokok Ligája döntőt játszhasson a 2020 – 2021-es szezont követően, ám a későbbi győztes Real Madrid ellen a tavalyi kiírásban búcsúzni kényszerültek az elődöntők alkalmával. A 2022 – 2023-as esztendőben Pep Guardiola célja ismét eljutni a legrangosabb európai kupa döntőjéig, valamint ismét megnyerni a bajnokságot. Ehhez a szükséges erősítéseket meg is tette a City, ugyanis megszerezték a Borussia Dortmund támadóját, Erling Haalandot, akiért 60 millió eurót fizettek. Mellette megvásárolták a Leeds védekező középpályását, Kalvin Phillipset is, akiért 48,75 millió eurót adtak ki. Ha te is a manchesteri kékekért rajongsz és szeretnél egy hivatalos ruhadarabot vásárolni a következő idényre, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, világoskék színű, puma logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt. Szurkold végig ebben kedvenceid összes találkozóját! Siess, rendeld meg még ma!Nem indult jól a 2021 – 2022-es szezonja a Mancheste City gárdájának, ugyanis vereséggel kezdtek az új szezont. A Leicester gárdájával szemben maradtak alul az angol szuperkupában, így Pep Guardiola fiainak össze kell kapniuk magukat ahhoz, hogy az idén újra bajnokságot nyerjenek, valamint eljussanak a Bajnokok Ligája döntőig, ahol tavaly éppen a nagy rivális, Chelsea ellen maradtak alul. Az erősítést megkezdték a szigetországiak, ugyanis leigazolták az Aston Villa balszélső támadóját, Jack Grealisht, akiért 117,5 millió €-t fizettek ki. Nem csoda, hogy a szurkolók nagyon várják már az új idényt. Ha te is közéjük tartozol és még nem szerezted be a megfelelő kellékeket a meccsnézésekhez, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, puma és klub logóval ellátott hazai mezt, amelyben maguk a játékosok is pályára lépnek majd a hazai mérkőzéseken. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, így a kinti és benti edzésekhez, focizásokhoz is tökéletes választás lehet. Nagy meglepetést okozhatunk vele ismerőseinknek vagy barátainknak születésnapjukon, esetleg a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. Rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester City mez 2022/23-as hazai széria
- Hivatalos, eredeti Puma termék
- Hímzett sötétkék Puma logó
- Világoskék színben
- Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet
- Varrott klub címer, nyomtatott Etihad Airways szponzor logó

Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester City szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Minden rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis ezzel a mezzel büszkén mehet el megtekinteni kedvenc csapatának mérkőzéseit. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013-2014-es hazai  gyerek mez szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában