Német sportszár 2020/21 (Hazai)

Német sportszár 2020/21 (Hazai)

Új termék

Németország Válogatott hazai sportszár 2020/21

Anyaga: Climacool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését.Talp résznél csúszás gátló anyag, melynek segítségével a cipőt levéve is stabilan állhatunk.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

Nagy reményekkel telve vág neki a német labdarúgó válogatott a 2021-ben megrendezésre kerülő Európa Bajnokságnak, ugyanis a Manuel Neuer vezette gárda nem titkolt szándéka megnyerni a viadalt. Ehhez lesz egy – két szava az F csoportban lévő magyar-, francia-, és portugál válogatottaknak is, akik méltó ellenfelei lehetnek a national elfnek. A szurkolók is izgatottan várják az összecsapásokat pláne azért, mert újra szurkolók előtt rendezhetnek futballmérkőzéseket. Ha te is Thomas Müllerékért szorítasz és szeretnél egy olyan egyedi tárgyat, amit maga a futballista is visel a mérkőzéseken, akkor vásárold meg nálunk a hivatalos hazai mez és short mellé a fehér színű, fekete és szürke csíkos sportszárat is. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Siess, rendeld meg még ma és élvezd a teljes szerelésben a EB minden pillanatát.

A termék főbb jellemzői:

-  Fehér Német válogatott sportszár 2020-21-es-hazai széria
- Anyagában szőtt DFB logo
- ClimaCool technológia
- Talp résznél csúszásgátlós kialakítás
- Rendkívül rugalmas anyag, kényelmes viselet

Német válogatott sportszár, melyet bátran viselhetsz sportolásra. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden német szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a német futballhoz kötődő szimpátiádat. A sportszár teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott 2022/23 vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában