Német válogatott 2016/17 Hazai mez

Német válogatott 2016/17 Hazai mez

Új termék

Német válogatott 2016/17 négycsillagos hazai mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

22 990 Ft‎

Német válogatott mez, melyen látható a frissen megnyert világbajnoki címet ábrázoló negyedik csillag, és a hivatalos 2015 World Cup Fifa logó. A könnyű anyag,hálós panelek segítségével biztosítja az optimális vízelvezetést és a szellőzést, így kényelmes viseletet biztosít sportolás közben. Ezt a mezt olyan játékosok mint Mesut Özil,Thomas Müller, elsősorban hazai pályán és a 2016-os Franciaországi Európa bajnokságon viselik majd.Kuriózum a mez álján látható évszámok, melyek büszkén hirdetik a Német válogatott világbajnoki elsőségének időpontjait, közte a a számunkra nagyon fájó 1954-es elvesztett döntő dátumát is.

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Német válogatott 2016/17-hazai mez

-Hivatalos eredeti Adidas termék

-Négy csillag

-Klasszikus három Adidas csík

-Varrott Adidas logó

-Hímzett szövetségi címer

 

Német válogatott mez,melyet büszkén viselhetsz bárhol ,hiszen a mezen látható a negyedik csillag,mely a megnyert világbajnoki cimeket szimbolizálja.A mez retro design-ja igazán különlegessé teszi a terméket mely a hagyományos fehér-fekete színben pompázik.
Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel
Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Német szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott 2022/23 vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában