Árcsökkenés
Német válogatott mez 2020/21 (Hazai)

Német válogatott mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Német válogatott 2020/21 négycsillagos hazai mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

16 990 Ft‎

26 990 Ft‎ Áfával

-10 000 Ft‎

Németország nem meglepő módon csoportelsőként jutott ki az Európa Bajnokságra, amelynek rendkívül örülnek a fanatikusok. A lejátszott nyolc mérkőzésből összesen hetet nyertek meg, és egyen szenvedtek vereséget, a gólarányuk 30 – 7-es lett, ami remek előjel lehet. Ha te is a német válogatott rajongója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Gündogan, Kroos, Kimmich, vagy éppen Klostermann is viselnek egy – egy mérkőzés alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér, fekete csíkos, adidas és nemzeti logóval ellátott mezét. Ez tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de a focizásokhoz és edzésekhez kiváló, ugyanis anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyen. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik válogatott elkötelezett szurkolója vagy. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon, de a közelgő karácsonyra is remek meglepetés lehet. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! 

A termék főbb jellemzői: 

-Német válogatott 2020/21-hazai mez

-Hivatalos eredeti Adidas termék 

-A termék hátulján a nyak résznél 4 csillag látható ami szimbolizálja a megnyert világbajnoki címek számát

-Klasszikus három Adidas csík a mez olalán

-Varrott Adidas logó

-Hímzett szövetségi címer

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel
Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Német szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia 2022/23 vendég mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában