Német sportszár 2020/21 (Vendég)

Német sportszár 2020/21 (Vendég)

Új termék

Németország Válogatott vendég sportszár 2020/21

Anyaga: Climacool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését.Talp résznél csúszás gátló anyag, melynek segítségével a cipőt levéve is stabilan állhatunk.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

Szerte a világon várják már, hogy megkezdődjenek a 2020-ról elhalasztott Európa Bajnokság mérkőzései. A koronavírus járvány nagyban megváltoztatta az egész világot, hiszen a futball mérkőzéseket zárt kapuk mögött voltak kénytelenek lejátszani az alakulatok. Most, hogy javultak a statisztikák, a kormányok döntésén múlt, hogy engednek-e nézőket a stadionokba. Az EB-re az UEFA minimum 25 százalékos kihasználtságot írt elő, amit majdnem minden rendező város teljesíteni tudott. A német National Elf is örülhet, ugyanis az Allianz Arénéban is rajongók előtt léphetnek majd pályára Müllerék. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan ruhadarabot, amelyet a futballisták is viselnek majd a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, szürke csíkos idegenbeli sportszárat. Ez tökéletes kiegészítő lehet a vendég mezhez és shorthoz. Tekintsd meg ebben a szettben a németek összes mérkőzését a kontinensviadalon! Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Fekete Német válogatott sportszár 2020-21-es vendég széria
- Anyagában szőtt DFB logo
- ClimaCool technológia
- Talp résznél csúszásgátlós kialakítás
- Rendkívül rugalmas anyag, kényelmes viselet

Német válogatott vendég sportszár, melyet bátran viselhetsz sportolásra. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden német szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a német futballhoz kötődő szimpátiádat. A sportszár teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott 2022/23 vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában