Német Válogatott sportszár (Hazai)

Német Válogatott sportszár 2018/19 (Hazai)

Új termék

Németország Válogatott sportszár 2018/19 

Anyaga: Climacool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését.Talp résznél csúszás gátló anyag, melynek segítségével a cipőt levéve is stabilan állhatunk.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

Hamarosan kezdődik a 2018 as labdarúgó világbajnokság, melynek egyik nagy esélyese a német válogatott. Ehhez mérten az Adidas piacra is dobta a klasszikus fekete sportszárat, melyben Mesut Özil, Mauel Neuer, Thomas Müller, Mario Götze, Marco Reus vagy Toni Kroos is. visel a mérkőzések alatt.Technológiának, és a belső hálónak köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

A termék főbb jellemzői:

-Fehér Német válogatott sportszár 2018-19-es-hazai széria
-Anyagában szőtt Adidas és DFB logo
-ClimaCool technológia
-Fehér színű
-Talp résznél csúszásgátlós kialakítás
-Rendkívül rugalmas anyag, kényelmes viselet

Német válogatott sportszár, melyet bátran viselhetsz sportolásra.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Német szurkoló  részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a Német futballhoz kötődő szimpátiádat.A sportszár teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott 2022/23 vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában