Német short 2020/21 (Hazai)

Német short 2020/21 (Hazai)

Új termék

Német short 2020/21 (Hazai)

Anyaga: 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,a belső háló segítségével szellőzése tökéletes.A short derék résznél vékony szövet zsinórral könnyedén méretre állítható.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

11 990 Ft‎

Valószínűleg minden fanatikus szurkoló nagyon várja már, hogy kezdetét vegye a koronavírus járvány miatt 2020-ról 2021-re halasztott Európa Bajnokság. Sokan találgatnak, hogy ki lehet a végső győztes, ám korai bármiről is beszélni. A német válogatott már gőzerővel készül a kontinens viadalra, hiszen szeretnék ők is a magasba emelni a trófeát. Könnyű dolguk nem lesz, hiszen a csoportban meg kell küzdeniük a világbajnoki címvédő franciákkal, és az Európa Bajnok címvédő portugálokkal is. Izgalmas összecsapások lehetnek ezek az F csoportban, ahol egyébként Magyarország is szerepel. Ha te is Németországért szorítasz és beszerezted már a hivatalos hazai mezüket, akkor ne hiányozzon a ruhatáradból a fekete színű, klasszikus adidas csíkos, adidas emblémával és nemzeti címerrel ellátott short sem. Kényelmes viseletet biztosít, és nem csak a meccsnézésekhez tudjuk használni, hanem a nyári nagy melegben szinte bárhová felvehetjük. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Fekete Német válogatott short 2020-21-es-hazai széria

- Hímzett Adidas logo

- Varrott címer

 -Hálós kialakítás, kellemes viselet

- Derék résznél vékony szövet zsinórral könnyedén méretre állítható.

- ClimaCool technológia

- Oldalán fehér csíkokkal díszített

Német válogatott short, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hiszen a terméken látható a negyedik csillag, mely a megnyert világbajnoki címeket szimbolizálja. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden német szurkoló  részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a német futballhoz kötődő szimpátiádat. A short teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott mez 2022/23 (vendég)

Német válogatott 2022/23 vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában