Tottenham Bevonuló Pulóver 2017/18

Tottenham Bevonuló Pulóver 2017/18

Új termék

Tottenham Pulóver 2017/18 (Bevonuló)

Anyaga:

A 100 % polyester Storm Gear gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából.

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Te is igazi fanatikus Tottenham szurkoló vagy? Szeretnéd átélni azt a pillanatot, amikor Harry Kane, Dele Alli, Mousa Dembelé vagy éppen Erik Lamela mellett lépsz a pályára a White Hart Lanen? Ezt most a csapat fehér, nike, zipzáros, klub logóval ellátott pulóverével megteheted! Nem csak elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek, de a remek viseletet nyújthat iskolába vagy akár a munkába is. Anyagának köszönhetően jól szigetel, így a hidegebb őszi napokon is kellemes melegérzetet nyújt. Bátran ajánljuk minden igazi rajongónak!
 
A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2017-18-as bevonuló pulóver hazai széria
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Világoskék és sötétkék kombináció
-Végig zipzáras
-Oldalt két zseb
-Varrott klub címer
-Hímzett Nike logó

A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea ,az United és a Liverpool.A  klub vezetői a befektetett  összegekért  elvárja a csapattól és az edzőtől Mauricio Pochettino rég áhított bajnoki címet vagy legalább a Bajnokok ligája indulás jogát.Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden  szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a sarkantyúsokat.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.A termék a 2017-18-as Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham  Basebbal sapka (kék)

Tottenham Basebbal sapka (kék)

Tottenham Baseball sapka

Anyaga:

100% pamut  

Méret:

Hátul állítható

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában