Tottenham Edző Pulóver 2021/22 (kék)

Tottenham Edző Pulóver 2021/22 (kék)

Új termék

Tottenham Edző Pulóver 2021/22 (kék)

Anyaga:

A 100 % polyester Storm Gear gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

A Tottenham együttese nem tudott kiteljesedni eddig az angol bajnokságban, ugyanis nem sikerült odaérniük a dobogó legfelső fokára. Idén talán másképp lesz ez, hiszen nagy erősítésekbe kezdett a szigetországi klub. Megvásárolták Bryan Gil-t a Sevillától 25 millió €-ért cserébe, valamint kölcsönbe megszerezték az Atalantától Pierluigi Gollini-t, valamint Cristian Romero-t is. Mellettük több név is felmerült már a lehetséges érkezők közé, ám eddig hivatalos bejelentések még nem történtek. Ha te is a londoni gárdának vagy a támogatója és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok is hordanak a tréningeken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, háromnegyed zipzáros edző pulóvert. Ez nem csak a kültéri edzésekhez tökéletes, de a termi munkához is remek választás lehet. Remek ajándékként szolgálhat ez ismerőseink vagy barátaink születésnapján esetleg névnapján. Siess, rendeld meg még ma és nézzétek egyen felsőben a találkozókat!

A termék főbb jellemzői:

- Tottenham Hotspur 2021-22-es edző pulóver
- Hivatalos, eredeti Nike termék
-  Varrott klub címer
-  Hímzett Nike logó

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban  Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Tottenham szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham  Basebbal sapka (kék)

Tottenham Basebbal sapka (kék)

Tottenham Baseball sapka

Anyaga:

100% pamut  

Méret:

Hátul állítható

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában