Tottenham széldzseki 2021/22

Tottenham széldzseki 2021/22

Új termék

Tottenham széldzseki 2021/22


Anyaga: DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan, viselőjének komfortos érzetet garantál.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

28 990 Ft‎

A Tottenham együttese is befejezte már a felkészülést a 2021 – 2022-es szezonra. A csapat hamarosan nem kisebb rangadóval kezdi meg a Premier League új idényét, mint a Manchester City elleni találkozó, ahol még számítanak Harry Kanere, aki állítólag nem akar pályára lépni, hiszen friss hírek szerint az ellenfél hajlandó lenne akár 120 millió €-t is fizetni azért, hogy a válogatott támadó áttegye székhelyét Manchesterbe. Ha te is a londoni gárda elszánt fanatikusa vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben nem csak a játékosok, de a stábtagok is utaznak a mérkőzésekre, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, nike és klub logóval ellátott széljackiet, amely anyagának köszönhetően nem csak jó hőtartó, de kiváló vízlepergető is, így az esősebb napokon sem ázunk bőrig benne. Kialakítása miatt egy farmerrel is fiatalos megjelenést biztosít. Nagyszerű ajándék lehet születésnapra vagy akár névnapra is ismerőseink és barátaink számára. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:


- Tottenham széldzseki kék színben
- Hivatalos 2021/22-es Nike termék
- A kabát végig cipzáros, így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
- Nike logó és hímzett klub címer

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Tottenham szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a londoniakat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham  Basebbal sapka (kék)

Tottenham Basebbal sapka (kék)

Tottenham Baseball sapka

Anyaga:

100% pamut  

Méret:

Hátul állítható

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában