Tottenham Pulóver 2017/18 (Sötétkék)

Tottenham Pulóver 2017/18 (Sötétkék)

Új termék

Tottenham Világoskék Edző Pulóver 2017/18

Anyaga:

A 100 % polyester Storm Gear gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából.

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Ha te is vérbeli Tottenham rajongó vagy, színesíteni szeretnéd relikviáidat, akkor a sötétkék, nike, klub logóval ellátott, zipzáros pulóvert neked találták ki. Ha egy olyan felsőt szeretnél, amiben bármikor elmehetsz a haverokkal szórakozni, megnézni egy meccset, vagy iskolában esetleg dolgozni mennél, akkor ez a termék minden vágyadat kielégíti. Kényelmes, a hidegebb tavaszi, őszi de még téli hónapokra is megfelelő védelmet és melegérzetet nyújt. Tökéletes lehet születésnapra, Karácsonyra de akár névnapra is.

A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2017-18-as pulóver
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott klub címer
-Hímzett Nike logó
-Végig zipzáros

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

A csapat egész szezonban ezt a szabadidő együttest fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra,utazásra, bemelegítésre.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Tottenham szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham  Basebbal sapka (kék)

Tottenham Basebbal sapka (kék)

Tottenham Baseball sapka

Anyaga:

100% pamut  

Méret:

Hátul állítható

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában