Tottenham Szabadidőruha 2017/18

Tottenham Szabadidőruha 2017/18

Új termék

Tottenham 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester. Az együttes hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

34 990 Ft‎

A Tottenham együttese folyamatosan azon dolgozik, hogy megfelelő termékeket biztosítson szurkolói számára. Ilyen a klub által kiadott melegítő is, amelyben rendszeresen utazik Harry Kane, Dele Alli, Mousa Dembelé vagy éppen Erik Lamela is egy – egy hosszabb útra mérkőzések előtt. Kényelmes, így tökéletesen alkalmas otthoni viseletre, meccsnézésre, de akár edzéshez is kiválóan használható, ugyanis jó légáteresztő képességgel bír, aminek köszönhetően jól szellőzik, de ennek ellenére sem fázunk benne. Tökéletes lehet akár a kisebb kertimunkákhoz is.

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona két részes szabadidőruha, fekete színben
-Hivatalos 2017-18-as Nike termék
-A felső rész végig cipzáros,így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható
-Varrott kék Nike logó
-Hímzett klub címer

Az alsó rész mindkét oldalán két zsebbel rendelkezik a cipzáras záródásnak köszönhetően biztonságos helyen tarthatja telefonját kulcsát vagy pénztárcáját anélkül, hogy aggódna elvesztésük miatt. Az együttes eredeti Nike termék, amely a 2017-18-as szezon új terméke. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart. A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig zipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Tottenham szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a londoniakat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham  Basebbal sapka (kék)

Tottenham Basebbal sapka (kék)

Tottenham Baseball sapka

Anyaga:

100% pamut  

Méret:

Hátul állítható

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában