Tottenham Edző Pulóver 2017/18 (Világoskék)

Tottenham Edző Pulóver 2017/18 (Világoskék)

Új termék

Tottenham Világoskék Edző Pulóver 2017/18

Anyaga:

A 100 % polyester Storm Gear gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából.

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

21 990 Ft‎

Ha szeretnénk az őszi hidegebb napokra egy olyan pulóvert, amelyben bátran elmehetünk futni úgy, hogy nem fázunk meg a nagyobb szélben sem, akkor a Tottenham együttesének az edzőpulcsija lehet a legmegfelelőbb választás a számunkra. Anyagának és kialakításának köszönhetően rendkívül jó hőszigetelő képességgel bír, amely azt eredményezi, hogy a hidegebb napokon is kellemes melegérzetet biztosít. Nem véletlenül viseli ezt a ruhadarabot a csapat edzésein Harry Kane sem. Tökéletes ajándék lehet mindazoknak, akik rajonganak az angol alakulatért.

A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2017-18-as edző pulóver
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott klub címer
-Hímzett Nike logó

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Tottenham szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham  Basebbal sapka (kék)

Tottenham Basebbal sapka (kék)

Tottenham Baseball sapka

Anyaga:

100% pamut  

Méret:

Hátul állítható

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában