Tottenham Edző Pulóver 2017/18

Tottenham Edző Pulóver 2017/18

Új termék

Tottenham Pulóver 2017/18 (Edző)

Anyaga:

A 100 % polyester Storm Gear gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából.

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

21 990 Ft‎

A Tottenham együttese igyekszik évről – évre úgy kedveskedni szurkolói számára, hogy piacra dobja a csapat játékosai által is viselt felszereléseket. Ilyen a csapat kék, nike, klub logóval ellátott edzőpulóvere is, amelyet olyan futballisták viselnek, mint Harry Kane, Dele Alli, Mousa Dembelé vagy éppen Erik Lamela. Ha szeretnénk azt érezni, hogy mi is részesei vagyunk ennek az alakulatnak, akkor bátran ajánljuk ezt a fanatikusok számára. Remek ajándék lehet akár névnapra, de akár születésnapra is. Meglephetjük vele ismerősünket, vagy akár saját magunkat.
 
A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2017-18-as edző pulóver
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott klub címer
-Hímzett Nike logó

A termék a 2017-18-as Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. 

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham  Basebbal sapka (kék)

Tottenham Basebbal sapka (kék)

Tottenham Baseball sapka

Anyaga:

100% pamut  

Méret:

Hátul állítható

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában