Tottenham szabadidő 2020/21

Tottenham szabadidő 2020/21

Új termék

Tottenham szabadidő 2020/21


Anyaga: DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan, viselőjének komfortos érzetet garantál.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

38 990 Ft‎

A Tottenham együttese egy óriási győzelmet aratott a Premier League negyedik fordulójában, ugyanis idegenben mosta fel a pályát a Manchester United gárdájával, akiket 6-1 arányban ütöttek ki. A csapat szurkolói rendkívül elégetettek ezzel a teljesítménnyel, így remélik, hogy a bajnokságban bekerülhetnek az első négybe, és jövőre bejuthatnak a Bajnokok Ligájába. A csapat az átigazolási piacon mindent meg is tett ezért, ugyanis megszerezték Giovani Lo Celso-t a Real Betistől 32 millió €-ért a középpályára, még a balhátvéd pozíciójára leigazolták a Real Madrid játékosát, Sergio Reguliónt 30 millió €-ért, és elhozták a Wolvestől 16,8 millió €-ért Matt Doherty-t a jobb oldali védő posztjára. Ha te is a Spursnek szurkolsz a szigetországban, és szeretnél egy olyan ruhát, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzések előtti utazások alkalmával, vagy a sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, nike és klub logóval ellátott szabadidő együttest, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így az őszi hétköznapi kihagyhatatlan eleme!

A termék főbb jellemzői:


- Tottenham szabadidőruha, sötétkék színben, alsó és felső rész egyaránt
- Hivatalos 2020/21-es Nike termék
- A felső rész végig cipzáros, így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
- Oldalt az alsó-felső részen két-két zseb, mely szintén cipzárral zárható
- Varrott kék Nike logó
- Hímzett klub címer

Az alsó rész mindkét oldalán egy-egy zsebbel rendelkezik és a cipzáras záródásnak köszönhetően biztonságos helyen tarthatja telefonját kulcsát vagy pénztárcáját anélkül, hogy aggódna elvesztésük miatt. Az együttes eredeti Nike termék, amely a 2020/21-es szezon új terméke. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart. A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Tottenham szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a londoniakat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham  Basebbal sapka (kék)

Tottenham Basebbal sapka (kék)

Tottenham Baseball sapka

Anyaga:

100% pamut  

Méret:

Hátul állítható

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában