Atletico Madrid Edzőpóló 2021/22 (piros)

Atletico Madrid Edzőpóló 2021/22 (kék)

Új termék

Atletico Madrid Edzőpóló 2021/22 (kék)

Anyag:

95% pamut- 5%-Elasztán,melynek gyártási technológiája és kevert anyaga garantálja a kényelmes viseletet, szellőzése tökéletes melegebb napokon is.

Kiváló mlinőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

15 990 Ft‎

Tavaly nagy sikerben volt része az Atletico Madrid gárdájának, ugyanis újra felállhattak a spanyol bajnokság dobogójának a legtetejére. Diego Simeone fiai megelőzték a városi rivális Real Madrid, és a Barcelona együttesét is a szurkolók legnagyobb örömére. A csapat idén a Bajnokok Ligájában is szeretne maradandót alkotni, ezért elkezdték az erősítéseket. Leigazolták az Udinese gárdájától Rodrigo de Pault 35 millió €-ért a középpályára, valamint közel állnak ahhoz, hogy megszerezzék az inter kiváló futballistáját, Lautaro Martinezt. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a futballisták is végzik az edzéseket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, nike és klub logóval ellátott edző pólót, amely a kültéri és beltéri tréningek során is kiváló viseletet biztosít, ugyanis jó vízelvezető képessége miatt, ha bele is izzadunk, nem olyan kellemetlen a viselete. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:


- Atletico Madrid 2021-22-es póló, kék színben
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Hímzett Nike logó
- Varrott klub címer

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a spanyolokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában