Atletico Madrid Edzőpulóver 2021/22 (kék)

Atletico Madrid Edzőpulóver 2021/22 (kék)

Új termék

Atletico Madrid Edzőpulóver 2021/22 (kék)

Anyaga:

100%-polyester, DRE-FIT technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

Gőzerővel készülnek a csapatok a 2021 – 2022-es bajnoki idényre. Az Atletico Madrid gárdája már négy mérkőzést le is játszott a felkészülési szezon alatt. A teljesítmény inkább átlagos az előző szezonhoz eredményhez képest, igaz ezekből az eredményekből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Két győzelem és két vereség, így áll a felkészülési mérlege Diego Simeone fiainak. Hátra van még egy Feyenoord elleni találkozó, majd augusztus 15-én elkezdődik a La Liga is. Ha te is a madridi piros – fehérek elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Luis Suárez, Rodrigo de Paul, valamint Saul Niguez is viselnek a tréningek során, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, nike logóval és klub emblémával ellátott, háromnegyed zipzáros, edző pulóvert. Anyagának köszönhetően tökéletes kiegészítője lehet a hűvösebb időben a kinti tréningeknek, hiszen rendkívül jó hőtartó képességgel bír. Nagyszerű ajándék lehet ez ismerőseink és barátaink számára születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Siess, rendeld meg még ma!

 

A termék főbb jellemzői:

 

- Atletico Madrid edző pulóver
- Hivatalos, 2021-22-es eredeti Nike termék
- A pulóver nyak résznél cipzáros
-  Varrott Nike logó
-  Hímzett klub címer

A termék a 2021-22-es Nike kollekció része. A pulóvert úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a matracosokat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában