Atletico Madrid Szabadidőruha 2021/22

Atletico Madrid Szabadidőruha 2021/22

Új termék

Atletico Madrid Szabadidőruha 2021/22

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, Intenzív igénybevétel esetén is megteremti a kényelmes viseletet, köszönettel izzadság elvezető funkciójának, amelyet a hő és verejtékelvezető szövete tesz lehetővé.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

39 990 Ft‎

Három forduló után veretlen az Atletico Madrid alakulata, amely holtversenyben az ötödik helyen áll a bajnokságban a hétpontosok között. A tavalyi bajnok eddig egy döntetlent és két győzelmet játszott, azonban most készülnek a harmadik sikerre is a 2021 – 2022-es szezonban. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Antoine Griezmann, Luis Suarez, vagy éppen Joao Félix is viselnek az utazások vagy éppen sajtótájékoztatók alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttest. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó, így a hűvösebb őszi napok elengedhetetlen kelléke lesz. Színeinek köszönhetően feldobhatjuk vele a borongós szürke hétköznapokat is. Ha még nem tudod, hogy mivel lepd meg ismerőseidet vagy akár családtagjaidat születésnapjukon vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával, akkor ez a szett tökéletes választás lehet. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

 

A termék főbb jellemzői:

- Atletico Madrid 2021/22-es szabadidőruha, kék színben
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- A derék része zsinórral könnyedén méretre állítható
- Nike logó
-  Alsón-felsőn is két-két zseb,  az alsó résznél a bokánál cipzáras záródás
-  Klub címer 

Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Az utcai viseletre és sportolásra kifejlesztett Atletico Madrid szabadidőruha a klub címerével és a Nike emblémával tökéletes megjelenést biztosít. Az Argentin siker edző Diego Simeone lelkesedése, elhivatottsága és alázata meghozta a régóta várt sikereket a matracosok háza táján,kisugárzása a még a semleges szurkolót is magával ragadja. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában