Paris Saint Germain Edző Pulóver 2019/20 (Szürke)

Paris Saint Germain Edző Pulóver 2019/20 (Szürke)

Új termék

Paris Saint Germain edző Pulóver 2019/20 (szürke)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó,ezáltal hideg, viharos időben, sportolás közben is megteremti viselőjének a komfortos viseletet.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

20 990 Ft‎

Ha te is a Paris-Saint Germain együttesének vagy a fanatikus szurkolója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, szürke, nike és klub logóval ellátott, 3/4 zipzáros edző pulóverét. Ezt olyan futballisták viselik majd a tréningeken, mint a csapat brazil kiválósága, Neymar, Kylian Mbappé, Adrien Rabiot, Edinson Cavani, Leandro Paredes, Ángel Di Maria, Marco Verratti, vagy éppen Thiago Silva. Ha szeretnél a csapattársuk lenni, akkor ebben a felsőben ezt könnyedén megteheted. Ugyan az együttestől egy szezon után távozik Gianluigi Buffon, aki a szurkolók nagy kedvence lett, a rajongók nem aggódnak, hiszen könnyedén pótolhatják a rutinos hálóőrt. Elengedhetetlen kelléke ez a felső a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de a kültéri és beltéri edzésekre is alkalmas. Remek légáteresztő képességének köszönhetően a nagyobb melegben sem izzadunk bele olyan könnyen. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon!

 

A termék főbb jellemzői:

-Psg szürke edző pulóver
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott piros Nike logó-3/4-es cipzár
-Hímzett  klub címer
-Hivatalos,eredeti 2019-20-as Nike termék

A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. A termék a 2018-19-es Nike kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban,és aközösségi médiákban egyaránt miközben tudósítást nézhetsz vagy olvashatsz a csapat edzéséről. egyaránt. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden PSG szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a párizsi együttest.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Neymar figura

Neymar figura

Paris Saint Germain-Neymar figura

Anyaga:Műanyag

Mérete: 7-cm 

Kiváló minőségű, eredeti  termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában