Paris Saint Germain szabadidőruha 2020/21 (kék)

Paris Saint Germain szabadidőruha 2020/21 (kék)

Új termék

Paris Saint Germain 2020/21-es szabadidőruha (kék)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester,  hő és verejtékelvezető szövetei a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezik, ugyanis intenzív igénybevétel esetén az izzadság könnyen távozik, ezzel szárazon tarja bőrét, illetve segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

38 990 Ft‎

Elhivatott rajongója vagy a Paris Saint Germain alakulatának, vagy ismersz valakit, aki évek óta fanatikus szurkolója a párizsi csapatnak? Akkor van számodra egy kihagyhatatlan ajánlatunk! Megérkezett a legfrissebb kollekció páratlan minőségű terméke, az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Paris Saint Germain klub logós, Nike márkajeles, kék-piros színű szabadidőruhánk, ami rendkívül kényelmes viseletet biztosít viselője számára, legyen szó sportolásról, ház körüli munkákról, vagy egyéb kikapcsolódásról. A francia topcsapat idén is sikerrel tudhatja maga mögött a hazai bajnokságot, hiszen zsinórban harmadszor, magas fölénnyel hódították meg a serleget, azonban még az egyik legnagyobb kihívás hátra van, hiszen a Bajnokok Ligája elődöntőjében az Atalantával kell megküzdeniük. Siess, rendeld meg most termékünket, amelyben végig izgulhatod ennek a nagyszerű alakulatnak az elkövetkezendő mérkőzéseit!

A termék főbb jellemzői:


- Kék-piros színű
- Végig cipzáras
- Eredeti 2020/21-es Nike termék
- Oldalt két zsebbel
- Nike jellel és címerrel ellátott
- Anyaga: 100% polyester

A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.
A Paris Saint-Germain FC folyamatosan azon dolgozik, hogy megfelelő termékeket biztosítson szurkolói számára. Ilyen a klub által kiadott, kék, nike, klub címerrel ellátott szabadidőruha is.Jó légáteresztő képességgel bír, aminek köszönhetően tökéletesen szellőzik, de ennek ellenére sem fázunk benne. Minden fanatikus számára ajánljuk.Ez a ruhanemű kitűnő ajándék lehet minden Psg szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Neymar figura

Neymar figura

Paris Saint Germain-Neymar figura

Anyaga:Műanyag

Mérete: 7-cm 

Kiváló minőségű, eredeti  termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában