Paris Saint Germain pulóver 2019/20 (fekete)

Paris Saint Germain pulóver 2019/20 (fekete)

Új termék

Paris Saint Germain Pulóver 2019/20 (fekete)

Anyaga:

100%-polyester, szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

24 990 Ft‎

Ugyan még csak most ért véget a nyár, az ősz máris beköszöntött és meghozta a hidegebb esősebb és szelesebb napokat is. Ha még nem készültél fel rá, de szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben átvészelheted ezeket a napokat, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Paris – Saint Germain együttesének hivatalos, nike és klub logóval ellátott, fekete, zipzáros pulóverét, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Neymar Jr., Kylian Mbappé, vagy éppen Marco Verratti is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon vagy sajtótájékoztatókon. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen szurkoló relikviái közül sem. Ebben büszkén képviselheted kedvenceid címerét. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a szelesebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyen. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok együtt ebben végig a 2019 – 20-as Bajnokok Ligája és League 1 kiírását. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

- Fekete színű 2019/20-as termék
- Végig cipzáras
- Eredeti Nike termék
- Oldalt két zsebbel, kar résznél végig futó vékony piros-kék csík
- Nike jellel és címerrel ellátott
- anyaga: 100% polyester


A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.
Ez a ruhanemű kitűnő ajándék lehet minden 
szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. 

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Neymar figura

Neymar figura

Paris Saint Germain-Neymar figura

Anyaga:Műanyag

Mérete: 7-cm 

Kiváló minőségű, eredeti  termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában