Paris Saint Germain szabadidőr 2020/21 (kék-fehér)

Paris Saint Germain szabadidő 2020/21 (kék-fehér)

Új termék

Paris Saint Germain 2020/21-es szabadidő (kék-fehér)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester,  hő és verejtékelvezető szövetei a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezik, ugyanis intenzív igénybevétel esetén az izzadság könnyen távozik, ezzel szárazon tarja bőrét, illetve segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

38 990 Ft‎

Ha szurkolója a Paris Saint Germain együttesének, akkor van a számodra egy kihagyhatatlan ajánlatunk. Megérkezett hozzánk a legfrissebb kollekció egyedülálló minőségű terméke. Ez a hivatalos, kék – fehér színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidőruha. Ez a szett rendkívül kényelmes viseletet biztosít viselője számára legyen szó sportolásról, ház körüli tevékenységről, vagy egyéb teendőről. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon! A párizsi alakulat az előző esztendőben is simán nyerte meg a francia bajnokságot, így joggal vághatnak neki büszkén a következő esztendőnek. A Bajnokok Ligájában is a döntőig jutottak, ahol a Bayern München múlta felül őket. Valószínűleg céljuk jövőre sem lesz más, mint elhódítani a legrangosabb európai kupát. Ehhez erősíteni is kell, így kiszemelték az Arsenal jobb védőjét, Hector Bellerint, valamint Mattéo Guendouzit is. Mauro Icardi már a tavalyi esztendőben is őket szolgálta, idén azonban végleg megvásárolták őt 50 millió €-ért. Talán így még nagyobb eséllyel vághatnak neki a következő esztendőknek

A termék főbb jellemzői:


- Kék-fehér színű
- Végig cipzáras
- Eredeti 2020/21-es Nike termék
- Oldalt két zsebbel
- Nike jellel és címerrel ellátott
- Anyaga: 100% polyester

A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.
A Paris Saint-Germain FC folyamatosan azon dolgozik, hogy megfelelő termékeket biztosítson szurkolói számára. Ilyen a klub által kiadott, kék, nike, klub címerrel ellátott szabadidőruha is.Jó légáteresztő képességgel bír, aminek köszönhetően tökéletesen szellőzik, de ennek ellenére sem fázunk benne. Minden fanatikus számára ajánljuk.Ez a ruhanemű kitűnő ajándék lehet minden Psg szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Neymar figura

Neymar figura

Paris Saint Germain-Neymar figura

Anyaga:Műanyag

Mérete: 7-cm 

Kiváló minőségű, eredeti  termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában