Paris Saint Germain szabadidőruha 2019/20 (Szürke)

Paris Saint Germain szabadidőruha 2019/20 (Szürke)

Új termék

Paris Saint Germain 2019/20-as szabadidőruha (szürke)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester,  hő és verejtékelvezető szövetei a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi, ugyanis intenzív igénybevétel esetén az izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

37 990 Ft‎

A Paris – Saint Germain együttese már jóval a 2019/20-as szezon előtt bemutatta az új idényre készült termékeit, amelyet a szurkolók is nagyon vártak már. Így került a boltok polcaira a hivatalos, sötét szürke, nike és klub logóval ellátott, cipzáros szabadidőruha is. Ezt fogják viselni a játékosok, köztük Neymar, Kylian Mbappé, Adrien Rabiot, Edinson Cavani, Leandro Paredes, Ángel Di Maria, Marco Verratti, vagy éppen Thiago Silva, a mérkőzésekre való utazásokon, vagy éppen sajtótájékoztatókon. Ebben a szerelésben te is a csapat tagjának érezheted magad. Nem csak a pihenéshez kiváló ez a termék, hanem a kültéri és beltéri munkavégzéshez és edzéshez is remek lehet. Kényelmes, jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb őszi vagy tavaszi napokon sem fázunk meg benne. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Mutasd meg mindenkinek, hogy te is a Neymar irányította alakulat elkötelezett szurkolója vagy. Lepd meg vele saját magad születésnapodon, vagy névnapodon és izguld végig ebben a címvédő összes Bajnokok Ligája és League 1 találkozóját.

A termék főbb jellemzői:


- Szürke színű
- Végig cipzáras
- Eredeti 2019/20-as Nike termék
- Oldalt két zsebbel
- Nike jellel és címerrel ellátott
- Anyaga: 100% polyester

A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.
A Paris Saint-Germain FC folyamatosan azon dolgozik, hogy megfelelő termékeket biztosítson szurkolói számára. Ilyen a klub által kiadott, kék, nike, klub címerrel ellátott szabadidőruha is.Jó légáteresztő képességgel bír, aminek köszönhetően tökéletesen szellőzik, de ennek ellenére sem fázunk benne. Minden fanatikus számára ajánljuk.Ez a ruhanemű kitűnő ajándék lehet minden Psg szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Neymar figura

Neymar figura

Paris Saint Germain-Neymar figura

Anyaga:Műanyag

Mérete: 7-cm 

Kiváló minőségű, eredeti  termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában