Paris Saint Germain Jackie 2019/20

Paris Saint Germain Jackie 2019/20

Új termék

Paris Saint Germain Jackie 2019/20

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, melyet hő és verejtékezést elvezető szövetekből alakítottak ki és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás közben szellőzésének hála a keletkező izzadság egyszerűen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

29 990 Ft‎

A hideg téli idő beköszöntével, nem árt felkészülni a megfelelő ruhadarabokkal. Most ezt megteheted úgy is, hogy közben kedvenc gárdád címerét viselheted. Mindössze annyit kell tenned, hogy minél előbb megrendeled az eredeti, hivatalos, 2019/20-as, kék színű, Paris Saint-Germain klub logós, Nike márkajeles dzsekinket, amely tökéletesen melegen tart, továbbá állítható kapucnijának köszönhetően mindenki számára megfelelően méretre állítható. A francia csapat vezetősége komoly változásokat tűzött ki a nyári átigazolási időszakban, ugyanis el akarták adni legdrágább játékosukat, Neymar-t, és árából újabb nagyszerű játékosokat akartak beszerezni, ám ez meghiúsult, mert senki nem akarta kifizetni a brazil klasszisért ezt a hatalmas vételi árat, így a párizsiak legfontosabb igazolása idén Mauro Icardi lett, aki eddig jó teljesítményt nyújtott új csapatának. Készülj fel a francia gárda legfontosabb rangadóira egy felfrissített ruhatárral!

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos, eredeti 2019/20-as Nike termék
-Kék színben
-Végig cipzáros
-Oldalán két, cipzáros zseb
-Nike jellel és címerrel ellátott
-Anyaga: 100% polyester
-A kapucni hideg szeles időben, szövet zsinórral könnyedén összehúzható és méretre állítható

Ezt a kabátot több futballista is viseli majd a mérkőzések előtt illetve után, így nem csoda, hogy a 2019/20-as Nike kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt és közösségi médiákban egyaránt.A felsőt úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Psg szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a párizsi alaklatot.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Neymar figura

Neymar figura

Paris Saint Germain-Neymar figura

Anyaga:Műanyag

Mérete: 7-cm 

Kiváló minőségű, eredeti  termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában