Paris Saint Germain póló 2019/20 (galléros)

Paris Saint Germain póló 2019/20 (galléros)

Új termék

Paris Saint Germain póló 2019/20 (galléros)

Anyaga:

100%-pamut  mely anyagának és hőtartó képességének hála a szurkolók közkedvelt darabja, mert egy farmernadrággal sportosan elegáns megjelenést biztosít viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

14 990 Ft‎

Amennyiben szereted a Paris Saint-Germain alakulatát, és úgy gondolod nem ártana beszerezni egy olyan kelléket, amely nem csak divatos megjelenést biztosít, de közben kedvenc csapatod címerét is viselheted, illetve amelyben elmehetsz szurkolói összejövetelekre vagy éppen közös meccsnézésekre, akkor mindenképpen vásárold meg hivatalos, eredeti, 2019/20-as, PSG klub logós, Nike márkajeles, fekete színű, galléros pólónkat, amelyet maga Neymar, Kylian Mbappé, vagy éppen Thiago Silva fog viselni találkozók előtti sajtótájékoztatók alkamával. A Ligue 1 egyértelműen legeredményesebb csapata a PSG, akiket már nagyon hosszú ideje nem tudnak letaszítani a trónjukról Franciaországban. Vajon képes lesz- e meglepetést okozni a csapat, és nemzetközi sikerrel zárni a 2019/20-as szezont? Várd erre a kérdésre a választ úgy, hogy már a legfrissebb PSG terméket hordod magadon!

A termék főbb jellemzői:

-Paris Saint Germain fekete galléros póló
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott klub címer
-Hímzett piros márkajelzés
-Hivatalos,eredeti 2019/20-as Nike termék

A póló eredeti Nike termék, amely a 2019/20-as szezon új darabja. A jobb hőtartás érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Neymar figura

Neymar figura

Paris Saint Germain-Neymar figura

Anyaga:Műanyag

Mérete: 7-cm 

Kiváló minőségű, eredeti  termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában