Liverpool mez 2017/18 (Hazai)

Liverpool Coutinho mez 2017/18

Új termék

Liverpool mez Coutinho felirattal 2017/18-évjárat

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen eltávozik.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

27 990 Ft‎

Ha te is igazi Liverpool drukker vagy, akkor nem kell bemutatni neked sem Coutinhot, az angol csapat brazil válogatott középpályását. Minden fanatikus álma, hogy egyszer is pályára léphessen az Anfield Roadon, így ezzel a mezzel egy lépéssel közelebb kerülhet ehhez. Remek döntés lehet akár egy születésnapi vagy névnapi ajándéknak is, de elengedhetetlen kelléke a szurkolói meccsnézéseknek, vagy a focitornáknak is. Kiváló választás edzésre, ugyanis anyagának köszönhetően rendkívüli légáteresztő képességgel bír, amelynek köszönhetően kevésbé izzadunk bele, mint a hagyományos szerelésekbeLiverpool 2017/18-as hazai mez, amely könnyű és kényelmes viseletével sportolásra és utcai viseletre is kiválóan alkalmas.A klub idén ünnepli 125-évfordulóját,erről méltóképpen emlékezik meg a címer melletti hímzett évszámmal,  A mez eredeti New Balance termék. Technológiának,és a szellőző szöveteknek köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Legendás klub, legendás stadion és legendás himnusz.Ez a csapat a Liverpool, mely a Német edző Jürgen Klopp segítségével és fanatizmusával BL indulásra jogot adó negyedik helyezéshez vezette csapatát a most véget ért szezonba .

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Liverpool 2017/18 -as hazai mez klasszikus piros színben

-Hivatalos eredeti New Balance termék

-Kényelmes "V" nyakú kivitel

-Nyomott  New Balance logó

-Standard Chartered szponzor felirat 

-Hímzett klub címer és évforduló megjelölés

 

Ez a kuriózum mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti születésnapi Liverpool mezben szeretnél  drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus haza mez 2017/18 (Dybala)

Juventus haza mez 2017/18 (Dybala)

Juventus 2017-18 as hazai mez

Anyaga: ClimaCool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában