Arsenal feliratozott mez 2019/20 (Hazai)

Arsenal Aubameyang mez 2019/20

Új termék

Arsenal mez 2019/20 (Hazai)

Anyaga:

Az Adidas különleges eljárással, beépítette az anyagba a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, mely aktívan eltávolítja az izzadságot és a nedvességet a bőrtől, így kényelmesen viselet a legnagyobb melegben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

28 990 Ft‎

Lelkes szurkolója Vagy az Arsenalnak? Akkor itt a tökéletes lehetőség, hogy megmutasd mindenkinek melyik csapatot támogatod. Rendeld meg most ezen eredeti, hivatalos hazai Arsenal mezt, az alakulat egyik legnagyobb sztárjának a nevével a hátoldalán: Pierre-Emerick Aubameyang. A népszerű gaboni csatár a maga 22 góljával -holtversenyben Salah-val és Mané-val- a legtöbb gólt szerzők egyike volt a 2018/19-es Premier League szezonban. A fiatal játékos előtt nagyszerű jövő áll, bár nem sikerült csapatával megnyerni az Európa Ligát a Chelsea ellen, újult erővel kezdhetik el a 2019/20-as idényt, ahol nagy valószínűséggel ismét ontani fogja a gólokat. A mez hátoldalán eredeti szám – és betűtípus található. Egy igazán fanatikus rajongó számára egy ilyen darab nem hiányozhat a ruhatárjából. Öltsd magadra a mezt, és bújj a világsztár bőrébe egy pillanatra! Elengedhetetlen kelléke a szurkolói találkozóknak, illetve közös meccsnézéseknek. Ne habozz tovább, nehogy lemaradj kinálatunkról, rendeld meg most és izguld végig kedvelt alakulatod következő idényét ebben a kiváló ruhadarabban!

 
A termék főbb jellemzői: 

-Arsenal mez 2019/20-as hazai széria

-Piros-fehér szín, V nyakú kialakítás

-Hátoldalán Aubameyang felirat és 14-es mezszám

-Climalite technológia, kényelmes viselet

-Hivatalos, eredeti Adidas termék

 

Mesut Özil, Alexandre Lacazette, Jack Wilshere által, az Emirates stadionban viselt felső rendkívüli anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben sem izzadunk bele, valamint a hidegebb napszakokon pedig kellemes meleg érzetet biztosít. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba.Ha olyan dresszt keresel, amiben megtekintheted kedvenceid meccsét, vagy csak barátodat szeretnéd meglepni, akkor ez lehet a tökéletes megoldás.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy új eredeti Adidas mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában