Árcsökkenés
Arsenal mez 2019/20 (vendég)

Arsenal mez 2019/20 (vendég)

Új termék

Arsenal mez 2019/20 (Vendég)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült, továbbá a kényelem is fontos szempont, ugyanis sportolás esetén, az izzadság könnyedén távozik, hála kitűnő szellőző funkciójának.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

21 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Amennyiben elkötelezett rajongója vagy az Arsenal alakulatának, és ezt mindenki számára megszeretnéd mutatni, akkor figyelmedbe ajánljuk, a 2019/20-as, eredeti, hivatalos, Adidas márkajellel és Arsenal klub logóval ellátott, sárga színű vendég mezt, amelyet nem csak Te, de az alakulat játékosai is hordani fognak, mint például: Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut özil, Nicolas Pepe, Granit Xhaka, Alex Iwobi, Alexandre Lacazette, Dani Ceballos vagy éppen Matteo Guendouzi. A terméket rendszeresen viszontláthatod a televízióban, valahányszor a gárda idenegenben lép pályára. Egy igazán fanatikus ruhatárjából elengedhetetlen kellék, kiváló választás lehet szurkolói találkozók illetve közös meccsnézések esetén egyaránt. Siess, rendeld meg most nehogy lemaradj kínálatunkról!

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal mez 2019/20-as vendég széria

-Hivatalos, eredeti Adidas termék

-Sárga szín, kerek nyakú kialakítás

-Varrott fekete Adidas logó, Fly Emirates szponzor felirat

-Climalite technológia, kényelmes viselet

 
A Mesut Özil, Alexandre Lacazette, Jack Wilshere által, az idegenbeli stadionban viselt felső rendkívüli anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben sem izzadunk bele, valamint a hidegebb napszakokon pedig kellemes meleg érzetet biztosít. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba.Ha olyan mezt keresel, amiben megtekintheted kedvenceid meccsét, vagy csak barátodat szeretnéd meglepni, akkor ez lehet a tökéletes megoldás.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában