Arsenal short 2020/21 (hazai)

Arsenal short 2020/21 (hazai)

Új termék

Arsenal short 2020/21 (hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100% polyester, mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így tökéletes szellőzést biztosít viselőjének, intenzív sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

11 990 Ft‎

Ha beszerezted már az Arsenal együttesének hivatalos hazai mezét, és szeretnél hozzá egy olyan alsót, amivel teljes lehet a szetted, akkor a figyelmedbe ajánljuk az ágyúsok hivatalos, fehér, adidas és klub logóval ellátott shortját. Ez kötelező kiegészítője a szurkolói összejöveteleknek és meccsnézéseknek is. Remekül lehet benne sportolni is, így nem csak az iskolába használhatjuk testnevelés órán, de a kültéri edzésekhez is remekül passzol. Nyáron a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyen, anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljatok együtt ebben a gárda sikeréért. A csapat már megkezdte az új idényt, amire a szurkolók régóta vártak. Talán a legnagyobb elvárás idén Mikel Arteta gárdájától az, hogy hosszú idő után ismét bejusson a csapat a legrangosabb európai kupasorozatba, a Bajnokok Ligájába. Ehhez a szükségesnek vélt erősítéseket az átigazolási időszakban el is végezte a csapat. Szerződtették a Lille 22 esztendős középhátvédjét, Gabrielt, 26 millió € ellenében, valamint a 26 éves Pablo Marint a Flamengotól mindössze 8 millió €-ért.
 

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal short 2020-21-es hazai széria

-Hivatalos, eredeti Adidas termék

-Fehér szín, deréknál zsinórral könnyedén méretre igazítható

-Varrott adidas márkajelzés és club címer

-Oldalán három csík

-Climalite technológia, kényelmes viselet

Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Adidas által gyártott Arsenal shortban szeretnél focizni vagy drukkolni kedvenc csapatodnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában