Arsenal short 2020/21 (kupa)

Arsenal short 2020/21 (kupa)

Új termék

Arsenal short 2020/21 (kupa)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100% polyester, mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így tökéletes szellőzést biztosít viselőjének, intenzív sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

11 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy az Arsenal együttesének legnagyobb magyarországi szurkolója. Ha megvásároltad már a gárda kupa mezét, akkor nem hiányozhat a szettből a hivatalos, sötétkék, adidas és klub logóval ellátott short sem, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Thomas Prayet, Mesut Özil, vagy éppen Pierre-Emerick Aubameyang is viselnek majd. Anyagát tekintve rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári kánikulában sem izzadunk bele olyan könnyen, ezért nem csak a kinti tréningekhez kiváló, de a benti edzésekhez is alkalmas csak úgy, mint a testnevelés órákhoz. A szurkolói összejövetelek és közös meccsnézések elengedhetetlen támogatója is ez. Felvehetjük az otthoni pihenéshez is, de akár egy kiránduláshoz is remek viseletet nyújthat. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon, garantált lehet a siker. Az Arsenal most kezdi majd meg a küzdelmeket az Európa Ligában, ahol a Rapid Wiennel, Dundalkkal és a Moldeval került egy csoportba. Talán itt nem kell aggódnia a fanatikusoknak a továbbjutást illetően.

A termék főbb jellemzői:

- Arsenal short 2020-21-es kupa széria

- Hivatalos, eredeti Adidas termék

- Sötétkék szín, deréknál zsinórral könnyedén méretre igazítható

- Varrott Adidas márkajelzés és club címer

- Oldalán három csík

- Climalite technológia, kényelmes viselet

Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Adidas által gyártott Arsenal shortban szeretnél focizni vagy drukkolni kedvenc csapatodnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában