Arsenal mez 2021/22  (Kupa)

Arsenal mez 2021/22 (Kupa)

Új termék

Arsenal kupa mez 2021/22

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült. Az anyag lényege a felesleges verejték eltávolítása, és lehetővé tenni, hogy az hatékonyabban elpárologjon, így garantálva a megfelelő komfort érzetet.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

27 990 Ft‎

Magyarországon is nagy szurkolótábora van az Arsenal együttesének. Ha te is közéjük tartozol és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, adidas és klub logóval ellátott kupa mezt. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, így a melegben sem izzadunk benne olyan könnyen, kiválóan vezeti el a nedvességet. Modern mintázatának köszönhetően pedig fiatalos megjelenést biztosító, így akár az utcára is remek választás lehet. Rendeld meg ismerőseidnek és barátaidnak születésnapjukon vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával és szurkoljatok egyen felsőben az ágyúsok mérkőzésein. Az egyesület a rossz szezonkezdet után úgy tűnik, hogy kezd magára találni, hiszen jelenleg már a hetedik helyet foglalja el a bajnokságban, és mindösszesen négy pont választja el attól, hogy a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyikére odaérjenek. Talán ez lehet most minden drukker álma!

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal kupa mez 2021/22-es kiadás

-Hivatalos, eredeti Adidas termék

-Sötétkék színű, egyedi mintával

-Hímzett Adidas logó

-Hő és verejték elvezető szövetekből készül kényelmes viselet

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában